Header Tekst

G. Drost Aannemersbedrijf is gevestigd in Schoonhoven.

G Drost Aannemersbedrijf logo
G Drost Aannemersbedrijf
Slider Tekst

Een klein klusje, onderhoud, reparatie of een complete verbouwing? Geen probleem bij Aannemersbedrijf G Drost. Wij beschikken over een team van vaste mensen die gespecialiseerd zijn in dit werk. Deze projecten zijn dan ook in alle tevredenheid uitgevoerd.

G Drost Aannemersbedrijf logo
G Drost Aannemersbedrijf
Aannemingsbedrijf

Aannemingsbedrijf voor kleine kusjes

Aannemingsbedrijf G Dorst is gespecialiseerd in diverse soorten bouwwerkzaamheden. Aannemingsbedrijf G Dorst staat garant voor allerlei soorten werkzaamheden, zoals uitbouwen, inpandige verbouwingen, badkamers aanpassen, enz. Ook voor kleine klusjes kunt u bij ons terecht. Van een druppelende kraan, een scheve dakpan, het ophangen van een buitenlamp tot een plankje in de woonkamer. Wilt u een afspraak met aannemingsbedrijf G Dorst? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom zou u kiezen voor aannemingsbedrijf G Dorst? Bij aannemingsbedrijf G Dorst wordt gewerkt met een team van vaste mensen. Dit heeft een aantal voordelen. De kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen, en de prijsstelling is gunstig. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren en bedrijven. Omdat wij een klein bedrijf zijn, is de communicatie met u als klant direct en worden misverstanden voorkomen. Als aannemingsbedrijf denken wij graag met u mee over uw bouwplannen en uitvoering daarvan. Aannemingsbedrijf G Dorst staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail.

Het werkgebied van aannemingsbedrijf G Dorst omvat de omgeving van Schoonhoven, Bergambacht, Cabauw, Ammerstol en Lopik. Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in. Wanneer u van plant bent om bij ons op kantoor langs te komen? Maak dan eerst een telefonische afspraak.

Aannemingsbedrijf voor al uw bouwplannen

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons aannemingsbedrijf, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

G Drost Aannemersbedrijf logo
G Drost Aannemersbedrijf

Stel uw vraag

Aannemingsbedrijf