Header Tekst

G. Drost Aannemersbedrijf is gevestigd in Schoonhoven.

G Drost Aannemersbedrijf logo
G Drost Aannemersbedrijf
Slider Tekst

Een klein klusje, onderhoud, reparatie of een complete verbouwing? Geen probleem bij Aannemersbedrijf G Drost. Wij beschikken over een team van vaste mensen die gespecialiseerd zijn in dit werk. Deze projecten zijn dan ook in alle tevredenheid uitgevoerd.

G Drost Aannemersbedrijf logo
G Drost Aannemersbedrijf
Verbouwing

Verbouwing met zo min mogelijk overlast

Is uw woning toe aan een verbouwing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om kleine klusjes of een grote verbouwing, het team van aannemersbedrijf G Drost staat graag voor u klaar. Een verbouwing vergt diverse soorten vakmanschap. Wanneer u kiest voor een verbouwing door ons bent u verzekerd van goed geleverd werk met oog voor detail. Wanneer uw woning te klein wordt en u niet wilt verhuizen is een verbouwing de perfecte oplossing. Met bijvoorbeeld een dakkapel creëert u niet alleen meer licht en ruimte in uw kamer, maar zorgt u ook voor een verfraaiing van uw woning. Ook kunt u bij terecht  voor een verbouwing van uw badkamer.

Is uw woning toe aan een verbouwing? Schakel dan direct aannemersbedrijf G Drost in en profiteer van de jarenlange ervaring op het gebied van verbouwingen. Aannemersbedrijf G Drost is werkzaam met verbouwingen in de omgeving van Schoonhoven, Bergambacht, Cabauw, Ammerstol en Lopik.

Verbouwing voor verfraaiing van uw woning

G Drost Aannemersbedrijf logo
G Drost Aannemersbedrijf