G. Drost Aannemersbedrijf is gevestigd in Schoonhoven.

G-Drost-Aannemersbedrijf Aannemersbedrijf-Schoonhoven

Een klein klusje, onderhoud, reparatie of een complete verbouwing? Geen probleem bij                                 Aannemersbedrijf G Drost. Wij beschikken over een team van vaste mensen die gespecialiseerd zijn in dit werk. Deze projecten zijn dan ook in alle tevredenheid uitgevoerd.

Verbouwing met zo min mogelijk overlast

Is uw woning toe aan een verbouwing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om kleine klusjes of een grote verbouwing, het team van aannemersbedrijf G Drost staat graag voor u klaar. Een verbouwing vergt diverse soorten vakmanschap. Wanneer u kiest voor een verbouwing door ons bent u verzekerd van goed geleverd werk met oog voor detail. Wanneer uw woning te klein wordt en u niet wilt verhuizen is een verbouwing de perfecte oplossing. Met bijvoorbeeld een dakkapel creëert u niet alleen meer licht en ruimte in uw kamer, maar zorgt u ook voor een verfraaiing van uw woning. Ook kunt u bij terecht  voor een verbouwing van uw badkamer.

Is uw woning toe aan een verbouwing? Schakel dan direct aannemersbedrijf G Drost in en profiteer van de jarenlange ervaring op het gebied van verbouwingen. Aannemersbedrijf G Drost is werkzaam met verbouwingen in de omgeving van Schoonhoven, Bergambacht, Cabauw, Ammerstol en Lopik.

Verbouwing voor verfraaiing van uw woning